_.-Akv-._ kérdése:
Milyen halat ajánlotok?
Figyelt kérdés
126 literbe melléjük:
10 kékpajzsos páncélosharcsa
10 ékfoltos razbóra
2 anci
1 kékgurámi
Egy gurámi kaliberű kellene, de NEM GURÁMI.
Az én jelöltjeim:
1 botia, ha kijön a páncélosokkal.
1 vitorlás, mert talán sügér mivoltja miatt a gurámi őt nem merné bántani.
2013. jún. 16. 15:11
1/15 A kérdező kommentje:
Ja, azért nem kell gurámi, mert ami gurámi volt mellette kikészítette, és meghalt. (csókos, márvány, törpe)
2013. jún. 16. 15:13
2/15 A kérdező kommentje:
Szóval valami nagyobb hal amit a gurámi vagy nem mer, vagy nem tud bántani.
2013. jún. 16. 15:13
3/15 anonim válasza:
A botiát és a vitorlást nem bántaná szerintem sem.
De ez a sok kis hal már ott van? Mert az ékfoltosokat a vitorlás lehet hogy elfogyasztaná szép lassan. Ékfoltosoknak meg amúgyis elég lágy víz kell, nem sokáig bírják a csapvizet, el fognak halódni, illetve ha nyitott, ki is ugrálnak.
4/15 anonim válasza:
Szerintem ne rakj bele vitorlást.
5/15 A kérdező kommentje:
Amiket írtam már ottvan. Nemtudom nekem ékfoltos december óta csak 1 halt meg, 11 volt alapból.
Akkor szerintem botia lesz, úgyis kicsit most elszaporodtak ezeket a kis b*zi csigák.
2013. jún. 16. 15:59
6/15 A kérdező kommentje:
A csapvíz 8nk ezt szoktam 9 cspvíz 4 desztillált arányban keverni.
2013. jún. 16. 16:03
7/15 anonim válasza:
Hja, hát az már lágy. Nálam ilyen 21 nk a csapvíz (bár már elég régen mértem), de most ahhoz viszonyítottam.
8/15 A kérdező kommentje:
Az alap soproni víz olyan 25nk-s de kb 1 hónapja lett ilyen vízlágyító gépünk.
2013. jún. 16. 16:20
10/15 YourDestiny válasza:
Az van, hogy a botia is csapathal. Egyet nem kéne venni, nem örülne neki csóri. Egy ötös csapat meg már nagyon nem férne be, mivel olyan kis csíkot nem nagyon találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!