Szerintetek ez menyire gáz? Az ismerősöknek nem hiszek.
Valamiért mindig ez a legrondább aksim, nincs vele szerencsém, márciusban szétszedtem, kidobtam a növények 80%-át, vissza raktam a szekrénysorba, 3 hónap eltelt megint káosz van, ez metszés utáni állapot, egy felmosó vödörrel gazoltam ki.(8cm a rés a szekrényben amin be tudok nyúlni)
Határon vagyok hogy megszüntetem, ezt az állapotot fenn tudom tartani hosszú távon, talán még egy 20% növekedés lesz, a többit ki tudom metszeni.
Vagy kiveszem a szekrényből és újra összerakom.
Szóval 3 hónapja kérdeztem milyen, most rákérdeznék megint, aki hozzám jár, illetve látja otthon, azoknak nem hiszek.
Tápozás heti 3ml profito, 2x1,5ml carbo, fény 2x18w +1x24w
ha ezen változtatok akár pozitív, akár negatív irányba, algásodik, így nincs egy fia algám se, két hónap alatt sikerült belőni, még 2012-ben.
Köszi, köszi, mindenkinek aki irt, jól fogadom a negatív kritikákat is, ha ír valaki esetleg ezek után.
Mindenki dicséri élőbe, ez számomra "bűzlött" akkor ezek szerint jól néz ki, nagyon laikusok látják mint írtam. Még a középső növény fog elterülni fenn.
Most két belső szűrő van benn, meg az e900 külső, lassan beteszem a vallisneriák mögé a harmadik belsőt is. Ennyi negatívum van a dzsungelbe, de ez a legkevesebb.
Örülök hogy véleményeztétek, vallisneriát lehet majd tényleg szedek ki.
Én ettől paráztam http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__4..
Szegény meg volt győződve hogy az övé szép, fel is tette kérdésbe, aztán szembesült vele hogy nagyon gáz wow
És tényleg egy időzített bomba, nem sok jót jósolok neki amilyen terhelése lehet az akváriumnak, 120 liter lehet.
Akkor kaptam észbe vajon ez enyém is ilyen? Én hiszem csak szépnek? Csak fars dicséretek vannak otthon. Kellet egy igazolás amit azt hiszem meg is kaptam tőletek.
"Akkor kaptam észbe vajon ez enyém is ilyen? Én hiszem csak szépnek?"
Lényegében az is a fontos, hogy neked szép legyen, nem? Inkább olyat alkotnál, amivel nem vagy elégedett, de másnak bejön. Oké, a tag akváriuma a linkben más eset. Bár rá is vonatkozik, ami itt említek, de akváriumnak nem nevezhető, amit épített, tudjuk miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!