Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szerintetek ez menyire gáz?...

Szerintetek ez menyire gáz? Az ismerősöknek nem hiszek.

Figyelt kérdés

Valamiért mindig ez a legrondább aksim, nincs vele szerencsém, márciusban szétszedtem, kidobtam a növények 80%-át, vissza raktam a szekrénysorba, 3 hónap eltelt megint káosz van, ez metszés utáni állapot, egy felmosó vödörrel gazoltam ki.(8cm a rés a szekrényben amin be tudok nyúlni)

Határon vagyok hogy megszüntetem, ezt az állapotot fenn tudom tartani hosszú távon, talán még egy 20% növekedés lesz, a többit ki tudom metszeni.

Vagy kiveszem a szekrényből és újra összerakom.

Szóval 3 hónapja kérdeztem milyen, most rákérdeznék megint, aki hozzám jár, illetve látja otthon, azoknak nem hiszek.

[link]

Tápozás heti 3ml profito, 2x1,5ml carbo, fény 2x18w +1x24w

ha ezen változtatok akár pozitív, akár negatív irányba, algásodik, így nincs egy fia algám se, két hónap alatt sikerült belőni, még 2012-ben.

2013. jún. 15. 11:51
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Á köszi hable neked is, akkor ezek szerint nem olyan rossz:)

Meg oldom a tisztán tartást, algásodást, ilyeneket, végül is nem sok a tőszám, csak franc se tudja miért óriásiak, a tengeris azt mondta hogy mifelénk délen tiszta a levegő, és ami beoldódik az ezt műveli, bele szakadhatsz akkor is dzsungel lesz, egy köpés a gemenc.

2013. jún. 15. 16:30
 12/28 A kérdező kommentje:
A legnagyobb kritikusom a Laci kollégám, a nagylányom(16/l) összepakolt egy szép növényest, kapott co2 palackot, külső szűrő t5 csövek minden, cefet szép, a Laci csak kérdezett "hol a halak" wow
2013. jún. 15. 16:55
 13/28 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb is ha nem raktok halat a CO-sba. Egyszer cseréled le a porlasztót, és ha nem tudod elsőre jól beállítani, kicsit nem figyelsz, könnyen megfulladhatnak.

Azt mondta itt az állatboltos, hogy ő még olyat nem látott, hogy valaki aki CO2-zött, ne ölt volna meg vele halat. Legalábbis mindig megy a panaszkodás neki. Mert valahogy véletlenül egyszer, csak túladagolják.

2013. jún. 15. 17:07
 14/28 izomszörp ***** válasza:

Az alsó nagyon szép!!!!

Bettád megvan még?

2013. jún. 15. 17:15
 15/28 A kérdező kommentje:

Co2 mellé nem nem rakok halat, nem idegelem magam, meg akkor éjjel nappal ph mérés, így is kell de azért nem akkora gebasz ha lemegy.

Megvan minden hal, a betta főként az a 6 éves lányomé külön aksija van, a tetrák is megvannak csak szintén átkerültek másik aksiba, a tetrák csipkelődtek, a betta el kezdte gyilkolni a törpe gurámikat.

Akkor tényleg megnyugodok lassan hogy avatott szemek is azt mondják hogy jó, köszi mindenkinek az eddigi véleményeket:)

2013. jún. 15. 18:03
 16/28 Pendulum92 ***** válasza:

ui.:

Mondjuk én egy leheletnyit a valliznéria dzsungelt kiritkítanám, hogy foltokba látszódjon a háttér. Amúgy szép kis kompozíció.

Néha én is ha sokat nézem a sajátom, valahogy elkezdek agyalni, hogy biztos szép? Nem tudom miért, talán élvezem, hogy néha átrendezem. Általában az előző állapot is szép volt a maga módján, de mindig tudok valamit fejleszteni.

Most épp így néz ki: [link] egyelőre megnyugodtam, a változtatás egy aljzatcsere, és háttér cseréje volt fekete kukás zsákra. A növények még nőhetnek bőven, most kezdek majd profitot adni én is.

2013. jún. 15. 18:55
 17/28 A kérdező kommentje:

Pendulum92 nagyon jól néz ki az aksid, nekem kompromisszumokkal jár a halak, és az 50 centis magasság miatt, eléggé növény gyilkosok, valliznériát azt folyamatosan szedek ki, csak olyan mint a tarack, minden nap van új hajtás, minden héten kiszakítok 1-2 tövet.

Ez a fólia ragályos, esküszöm kb 15 éve találtam ki, pár hónapja vetettem fel itt hogy van ilyen, valamelyik nap az akvaristán is láttam leírásba hogy szemetes szák, meg egy rakat üzit kaptam már hogy hogy néz ki, örülök hogy te is tudtad hasznosítani.

Komolyan mint a tarack úgy nől a vallisneria.

[link]

2013. jún. 15. 19:15
 18/28 A kérdező kommentje:

Persze a gyűrt fóliát úgy értem hogy valamit én is tettem hozzá a neten keringő dolgokhoz, és örülök hogy sokan használják, persze nem kizárt hogy mások is rájöttek erre.

A lényeg hogy tök olcsó, nekem is virágföldes zsák van kifordítva mögötte, nem ennek a többi aksinak.

2013. jún. 15. 21:32
 19/28 Pendulum92 ***** válasza:
Köszi. Igazából valami olcsót kerestem, meg emlékeztem, hogy valaki ajánlotta(lehet pont te) a fekete gyűrt fóliát, és innen ugrott be, hogy kukászsák tök jó lenne.
2013. jún. 15. 21:38
 20/28 YourDestiny ***** válasza:
Nem tudom mi a gond vele, nagyon szép lett.
2013. jún. 15. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!