Ki kell cserélnem az egész vizet az akváriumban ha egy hal meg halt?
mekkora az aki? menyi hal? szűrés? milyen idősek a halak ?
általában nem kell de vannak kivételes esetek amikor más is közre játszik
Ha a többit is ki akarod nyírni, akkor igen.
A probléma forrását kéne megszüntetni.
~40 literes akvárium, ~3-4 aranyhal felállás? (Sacc)
Nem kell!
De mi miatt halt meg?
Aki mérete?
a többi is meghal nem értem miért nem lehet válaszolni ezekre
mekkora az aki? menyi hal? szűrés? milyen idősek a halak ?
bár akkor nem rég vetted és meg is halt egy aranyhal általában jó körülmények közt él akkor nem lesz csak úgy depis és hal meg amúgy a kisállat kereskedésben az eladóra nem szabad hallgatni neki csak az számít hogy legyen meg a bevétele légyszí ird le amit fent kérdeztem mert így a többi is meghal
a metilinkék az egy fertőtlenítő ezt csak beteg halakon szabad alkalmazni kiirt minden baktériumot beleértve a jó bacikat is és ezek kellenek a halak ürülékét lebontani nincs baktérium nincs ami lebontja a halkakit felgyülemlik az ammónia és a többi hal is el fog pusztulni légyszí írd le a válaszokat a kérdésemre hogy segíthessünk mert a többi is meghalhat
Depis lett? 1 hetes akvárium, és már is halak vannak benne? Gondolom nem 200 literes akvárium 4 aranyhallal. Metilénkék az akváriumba 1 hal halála után?
Annyi mindent kéne felsorolni, hogy mit csinálsz/tál rosszul, hogy nincs értelme. A legalapabb dolgokkal sem vagy tisztában, nem néztél utána semminek, csak bumm bele.
Én úgy ahogy van visszavinnék mindent a "boltos kiscsajnak", és újrakezdeném az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!