Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Van egy törpeharcsám egy akváriumban nyár óta, szűrő is tökéletesen működik és szűr is, hetente ki is van takarítva a szűrő, léglegeztető is megy rendesen de mostanában a halacska egészen étvágytalan kedvtelen lett és nem vízszintesen pihenget hanem kicsit felágaskodva és ami a legfurcsább, hogy ilyen fehér valami van a fején és a jobb szeme is kicsit behomályosodott.2013. jún. 9. 19:42
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és egyedül él az akváriumban.
2013. jún. 9. 19:43
2/8 A kérdező kommentje:
Még egy dolog amit most vettem rajta észre, hogy kicsit nagyobbra nyitja a száját levegő vételkor.
2013. jún. 9. 19:45
3/8 anonim válasza:
Én a boltban láttam darakóros halakat és volt ilyen fehér homály a szemükön is. Nem tudom, hogy ez két külön betegség e, mert a darakór egyértelműen látszik, hogy fehér pöttyös.
Viszont létezik halpenész is, az egy másik betegség, csak olyat még nem láttam élőben.
4/8 anonim válasza:
van még egy olyan is, hogy Colisa betegség.
Hát esetleg egy Tetra generaltonic-ot vehetsz, az jó baktériumok és gombák ellen is.
5/8 A kérdező kommentje:
Néztem képeket az említett betegségekről és a halpenészre és a Colisa betegségre hasonlít. De akkor most ha holnap veszek Tetra generaltonic-ot akkor meggyógyul?
2013. jún. 9. 20:22
6/8 anonim válasza:
Szerintem meg kéne neki, de konzultálj azért a boltban az eladóval is, hátha ő pontosabban tudja hogy mi lehet a konkrét baja.
7/8 anonim válasza:
hogyan takarítod a szűrőt?
lehet, hogy ammóniamérgezés miatt lett beteg.
8/8 izomszörp válasza:
Mekkora akváriumban van a halad?
Szűrőt hogy takarítod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!