Kerti tóba mindenképp kell szűrő?
Figyelt kérdés
mert én azt hallottam hogy 1000 liter feletti víz mennyiség ár öntisztül ha nincs nagyon telepítve2013. jún. 9. 10:02
1/15 anonim válasza:
1000 liter az édeskevés. Inkább 10.000 liter fölött, de akkor sem árt, ha szép tiszta, átlátszó vizet szeretnél,
2/15 A kérdező kommentje:
az az igazság hogy vennék bele de nem tudom kivezetni az áramot . csak áramos szűrők vannak ?
2013. jún. 9. 11:07
3/15 anonim válasza:
Az 1. vagyok.
Igen...:/ nekem is ez a problémám.
4/15 anonim válasza:
Ha csinálsz egy ülőkét és alá rakod a hosszabbítót, de nem a földre, kicsit feljebb, akkor gondolom nem tud elázni amikor esik az eső. Az lenne a gépház.
5/15 anonim válasza:
Lehet venni ilyen 30 méteres hosszabbítót. Mért nem tudjátok kivezetni? Nem értem.
6/15 YourDestiny válasza:
1000 liter az smafu. Azt még tónak se nagyon nevezném, csak pocsolyának. Természetesen elengedhetetlen a szűrő.
7/15 Zolka99 válasza:
Elengedhetetlen a szűrő?
Egy olyan szűrő ami ér is valamit megfizethetetlen lenne.
8/15 A kérdező kommentje:
hát igen én sok tavat látok de ott nincs szűrő . persze nem olyan mint a tenger de nem is nagyon koszos . 3000 literes les oda meg azért kell egy nagy teljesítményű szűrő az meg szerintem 100k fölött van. de nem is az a baj hanem tényleg nem tudom kivezetni az áramot mert a tó a kertben lenne ott van neki hely meg ott mutatna is de az a háztól 100 méterre van alaphangon. amúgy 4 teknős lesz benne
2013. jún. 9. 14:48
9/15 A kérdező kommentje:
de az is jó lenne ha lenne valamilyen akus vagy elemes vízforgató, ami forgatja a vizet
2013. jún. 9. 14:53
10/15 YourDestiny válasza:
Csak épp egy jókora teljesítményű hamar kifújna. Arról ne is beszéljünk, hogy az már valóban megfizethetetlen kategória lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!