Rossz a tömítése a nemrég vett Atman vízpumpának, amit külső szűrő vízforgatására vettem. Milyet vegyek helyette? Legalább 1200 l/h-s kéne.
Figyelt kérdés
köszönöm előre is2013. jún. 4. 11:54
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Ha az a probléma, hogy mindig eltömődik az atman, akkor csak elé kell rakni egy szivacsot.
Az aquael cilculator viszont nem tömődik el szivacs nélkül sem, az egy powerhead, valahogy átdarálja a koszt :D
4/7 anonim válasza:
Meg ha nem rég vetted és nem működik normálisan,
akkor mért nem viszed vissza? Én visszavinném.
5/7 A kérdező kommentje:
[link] ilyet vettem, és nem veszik vissza, mert csak 8 napos alapgarancia volt rá érvényben...
2013. jún. 4. 13:25
6/7 A kérdező kommentje:
de most átépítem úgy a szűrőt, hogy a pumpát belehelyezem a vízbe és akkor már nem fog érdekelni ha ereszt(magyarul levegőt is szívott be), hanem most már víz lesz mindenhol és működik rendesen majd. Javítsatok ki ha tévedek :D
2013. jún. 4. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!