Akvaristák! Ti esztek halat?
Esztek rendes halat?
ha horgásztok,elfogyasztjátok amit fogtatok?(nem esik meg a szívetek a hal miatt ?)
ez a garnélára is vonatkozik.
amég nekem voltak díszhalaim,nem tudtam megenni a halat.
De sok bajotok van. Nekem eszembe se jutna, hogy ha valamit szeretek, akkor azt nem eszem meg, mert itthon van belőle élő. Na és? Az él, az meg már kaja, ami a hűtőben van. Ennyi erővel disznót, marhát meg libát se egyetek, mert megláttok egyet valahol.
Jó, a polip az más tészta. Azt egyszer kóstoltam, hát enyhén szólva is hányás íze volt. Mint valami egy hete megromlott hús.
Én eszek halat. Szeretek horgászni is. Amikor a kifogott halat agyonütöm néha nagyon megsajnálom, fájó szívvel teszem, de erőt veszek magamon és megteszem. Ez a férfiak sorsa már évezredek óta. Meg kell szokni. Amúgy amikor már eszek egy állatot akkor nem sajnálom, nem vonom párhuzamot az èlő állat és az étel között, csak akkor sajnálom amikor leölöm. Olyankor a csirkét is sajnálom. De enni kell!
24F
Én a csirkét nem sajnálom, csak a saját csirkémet ami volt egy. Azt nem ettem meg, olyan kis cuki volt. Követett mindig. T-rexnek hívtam. De írtó buta volt.
Ha meglátta magát a tükörben, elfelejtett csipogni és lemerevedett. Aztán odaadtam valakinek, akinek sok csirkéje volt és megígérte, hogy nem fogja levágni. Nem is vágta le, hanem odament egy nyest és az összes csirkéjét megölte, nagy pusztítást csinált. Egyet elvitt, a többi mind otthagyta. Elharapta a nyakukat a kis köcsög.
Most azért itt már volt csibe,kacsa, rák tücsök meg mittudomén még mi nem.
A koca kimaradt, egyszer jártam úgy hogy egy nem épp kistermetű jószágot próbáltunk volna kolbásznak betölteni, mire a csapat ellustult, kidőlt, és én kinn maradtam vele az utcán, ez szerintem főként a szilva pálinkának volt köszönhető.
Persze megjelentek a katasztrófa turisták az egyiktől van ez a kép amint magasnyomású mosóval próbálom letakarítani hogy szép legyen.
Városi vagyok de a kaja az nagy úr. Imádom a halakat de nem keverem a kettőt.
A csapat a kapubejáróig jutott tovább nem, a többit képzeljétek hozzá.
A link a mai nap folyamán elérhető:
Jav: 400kg alatt, apósomnál volt, sok szép malacot hozott a világra, csak már veszélyes lett a tartása.
A képet töröltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!