Akvaristák! Mit ajánlottok?
Nagyon rosszat sejtek.
Pontosan milyen és mennyi hal?
És milyen a szűrő teljesítménye? Az nem azt jelenti, hogy a gyártó hány litereshez ajánlja.
Most raktuk össze egy hónapja. Van a vízben is szűrő + egy kölső is bár szerintem ez már túlzás, lassan hangosabb, mint a szomszédok :) Így hogy utána számoltam több, mint 20 halacska van :)
15 neon, 1 anci, 1 harcsa, 4 kicsi alganyaló, négy kis vitorlés, és négy valamilyen.
Na hal ügyileg annyira nem is rossz. De azzal számolj, hogy a neonokat előbb-utóbb megeszik a teknősök, a többieket meg megcsípik.
De hány liter/órás a szűrő?
ez lesz a legkisebb gondotok hamarosan...itt egyetlen nagyon komoly probléma van:
teknős és hal nem kompatibilis egymással :S
Esetleg egy nagy sodrást csinálni bele vízpumpával, ami felkeveri alulról a koszt jól, és így nem tud leülepedni, előbb utóbb beszívja a szűrő.
Csak azt nem tudom, hogy a teknősök mennyire bírják a nagy áramlatot, meg lehet odamennek azt beleharapnak a propellerbe. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!