100 literes akváriumba milyen halakat tennétek?
Figyelt kérdés
és mennyit ? szűrésem tetratec easy cystal 600, meg egy aqualfan 1 es szűrő ( lehet majd kicserélem a szivacst nagyobbra ) , nagyobb szűrést nem tudok belerakni mert van egy vízpumpám is és már így sem kicsi az áramlat2013. jún. 2. 14:47
1/5 A kérdező kommentje:
nano halakon kivül mert azokat nem kapok sehol, ja 8 neon meg egy anci lesz benne mindenképpen
2013. jún. 2. 14:49
2/5 A kérdező kommentje:
kicsit nagyobb mint 100 liter 100-110 között van
2013. jún. 2. 14:57
3/5 anonim válasza:
sima neonnhal helyet én vöröset raknék ahhoz könyebb társítani a halakat
de ha biztos sima neon akkor
Sawbwa resplendens vörösorrú gyémántrazbóra
Acanthocobitis botia Zebracsíkos kövicsík
Aphyocharax rathbuni Zöld pontylazac
ővelük lehet társítani
én így csinálnám
-8 neon
-8 gyémántrazbóra
-és az 1 anci
4/5 anonim válasza:
Én fekete és vörös neont raknék bele, illetve zebradániókat.
5/5 Mr Uranium válasza:
Én azt mondom, hogy a vörösneon szívós fajta, ha jól gondoskodsz róla 6-8 évig is elél, viszont nehezebb tenyészteni, ezért drágább is akék neonnál. A neonhal jó ötlet, mert ugyanott élnek minr az ancik. A zebra-és leopárddániót én is ajánlom, mert könnyen beszerezhetõek, egyszerű õket tartani, jól kijönnek más békés rajhalakkal ( a neonhalaiddal) és mert aranyosak. 10 darabnál kevesebbet ne tarts, mert rajhal. Azért említettem két fajt, mert egy csapatot alkotnak, és egymással is képesek fajtiszta utódokat világra hozni. A vitorláshal már megél ekkora akváriumba, de azt ne tarts a neonhalakhoz viszonyítva elé nagy és egy ideig játsza a cuki kis halacskát, de egy idő után egyenként levadássza a kisebb halakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!