Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 30 literes hordóba hogy...

30 literes hordóba hogy csináljam a szűrést? (250 litereshez)

Figyelt kérdés
Nemrég építettem, rendesen működik. Mechanikai és biológiai szűrésre csináltam természetesen. Problémáim: nem tudom milyen arányban legyen a két szűrés típus és, hogy honnan tudnék szerezni nagy szivacsokat, amik nem kerülnek vagy 10 ezerbe. Köszönöm előre is.
2013. jún. 1. 16:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ja, nekem pl 1200-as van, és alig folydogál 1 méter magason már.
2013. jún. 2. 16:02
 12/16 YourDestiny ***** válasza:
Jah, vagy úgy. Ilyen esetben nem árt, ha erősebb a pumpa. De másfél méter? Hol lesz a szűrő? Leviszed a pincébe? :)
2013. jún. 2. 16:19
 13/16 A kérdező kommentje:
70 cm az állvány, 50 cm az aksi, 20 cm a tető, így jön ki kb., viszont lehet, hogy az állvány oldalára magasabbra helyezem majd el, hogy csökkentsem a magasságot
2013. jún. 2. 17:33
 14/16 YourDestiny ***** válasza:
Viszont egy hordó legalább 40 cenit magas, aminek a pumpa ugye a tetejébe kerül ;)
2013. jún. 2. 19:09
 15/16 A kérdező kommentje:
lávakő, krumpliszsák, siporax? akkor ez a végső tanácsotok? :)
2013. jún. 2. 19:39
 16/16 YourDestiny ***** válasza:
Nekem nem. Ülepítésnek és elő mechanikai szűrésnek gégecső, aztán szivacs (elég egy réteg is, nem kell megtömni), és jöhet a bio.
2013. jún. 2. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!