SEGÍTSÉG! Unokaöcsém (6éwes) és metilénkéket nyomott az aksimba kb 7ml-t. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Amíg kimentem wcre a kiscsávó "most már tengervíz van nekik" akciót csinált..
az aksim 56 literes.A halaimnak fakereszt?:/
A bacikultúrákat is kinyírta?
kb 10perce történt..
2013. máj. 30. 22:52
1/14 anonim válasza:
Elvileg 5 literenként szoktak tenni 1 ml-t, tehát talán van remény.
2/14 A kérdező kommentje:
De még vízcserét sem tudok csinálni,mert nincs pihent vizem..francba!!!!!!
2013. máj. 30. 23:08
3/14 anonim válasza:
Miért hagytad elöl? Legalább nem a kiscsávó itta meg, hogy habfiú legyen. Forralj vizet, hogy egy óráig bugyogjon, aztán hűtsd le.
4/14 anonim válasza:
Hát szerintem cserélj akkor friss vízzel egy kis vizet.
5/14 A kérdező kommentje:
Xandir..inkább megihatta vna :D:D:D
leszívtam 20lityót kb és frisset töltöttem utána..a szűrőben a baciknak annyi mi?:/
2013. máj. 31. 00:03
6/14 Pendulum92 válasza:
Hát a nagyrészüknek ja. Sztem most úgy 2-3 naponta cserélj kevés vizet, úgy 2 hétig legalább.
7/14 A kérdező kommentje:
Úgy lesz,köszi!:)
2013. máj. 31. 09:24
8/14 YourDestiny válasza:
Most már teljesen mindegy a pihentetett víz. A baktériumállománynek reszeltek. Mehet a víz, a szűrő a klórt úgyis lerendezi 1-2 órán belül. Tegyél be aktív szenet, az megköti a maradék anyagokat. Ezt követően 2 naponta csinálj egy kisebb, 15-20 százalékos vízcserét kb. két hétig. Etetni óvatosan etess, néhány nap koplálás is mehet, ráfér a halakra néha. Nitrivec se ártana.
9/14 anonim válasza:
Csinálj egy 50%-os vízcserét, legalább 1 óráig állni hagyott vízzel.
Ne etess vagy 3 napig, és utána is kevesebbet 1 hétig.
10/14 anonim válasza:
én is csatlakozom az előzőekhez :aktívszén,2 naponta vízcsere pár hétig de talán egy kis bacikultúra sem ártana vagy vki akvarista baráttól egy kis szűrőkosz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!