Mi a véleményetek a motoros aljzattisztitóról? Használ valaki ilyet? Jók? Nekem mindenképp olyan kell ami nem szivja le a vizet.
Nekem is volt egy, amit 3 ezerért vettem a tengeri akváriumhoz. Szerintem pont ilyen volt, csak máshol vettem.
Volt egy lapos feltét is hozzá, amivel az üveget lehetett vakarászni. Az azért lett volna jó nekem, mert akkor az alga nem megy vissza a vízbe, szanaszét repkedni, hanem azt is beszívja.
Próbáltam használni, de mindig felidegesített, mert nem volt neki mindegy, hogy kicsit ferdén tartom, vagy egyenesen, és az sem, hogy milyen magasságban. Ha kicsit feljebb akartam tisztítani az üveget, akkor egyből le is állt.
Lehet, hogy havonta egyszer vettem csak elő, nemtudom, de
kb 3x használtam. Egyszercsak a motorkájához befolyt a víz, és egyből be is döglött.
Még erre is figyeljek, miközben az akváriumot nézem, hát nem lehet. Ez egy kínai hulladék.
Egy megfelelően gondozott és rendesen összerakott akváriumnál az égvilágon semmi szükség nincs arra, hogy az ember összeszedje a koszt, de megtartsa a vizet. Ha a heti 30% vízcserével nem jön össze az aljzatpucolás, akkor valami komoly gond van.
Következik ebből, hogy a motoros kütyük marhára nem praktikusak, ellenben jó drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!