Külső szűrő hirtelen nyomás csökkenés, miért?
Üdv.
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Készítettem egy külső szűrőt az alábbiak felhasználásával: 160-as műanyagcső, PVC kupak ( alja / teteje ), 16-os szilikoncső ( mind 2 ág ), műanyag csapok, Hailea HL-BT700 motorja nyomja a tiszta vizet vissza. Ment is hónapokig, havonta tisztítva.
A probléma a következő:
Szépen összepakoltam mindent, minden rendben ment, indult, szűrt, a levegőt is kellően befújta, míg nem egyik napról a másikra lecsökkent a víz nyomás. Gondoltam felszívott valamit, kipucolom, meg is tettem, de semmi változás, kitakarítottam A-Z-ig még egyszer a motort is, tartályt is, csöveket is, nem változott semmi.
Kivettem a motort, vödör víz, nyomja a vizet, mint az őrült, visszarakom, alig viszi.
Falnak megyek tőle.
Javaslatok?
A csövek nincsenek megtörve, a motor külön is ki lett pucolva.
Még valami lehetőség?
Akkor hát adott a kérdés: Milyen pumpát vegyek?
Aksi: 200 liter, tartály: ~5 liter, emelnie kell: ~30cm, 16-os szilikoncső.
Szűrőanyagok: ülepítő rész:~3cm, ritka szivacs 3cm, siporax~1liter, sűrű szivacs 3cm, agyag cserép összetörve kosárban~1liter, perlonvatta, perforált lemez, hogy ne szívhassa be a vattát.
Mit ajánlotok, ami megfizethető és elegendő, hogy a levegőt is befújja? ( linkek is jöhetnek )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!