Pillanatragasztóval lehet ragasztani tetőbe?
Az FB.S ragasztó az egyik LED-szalagot folyton elengedi, így arra gondoltam, hogy pillanatragasztóval odaragasztom, majd pluszba megerősítem FB.S-sel.
Kioldódhat belőle valami?
Nem oldódik ki száradás után semmi, mert még az emberek műfogait, pl eltört fog koronát is képesek azzal ragasztani, ami a szájukban van, mégsem kapnak cián mérgezést.
De szerintem nem fogja meg a műanyagot, hát próbáld ki.
Nem biztos hogy kell fbs csak nem mindegy milyen pillanatragasztót használsz, pl Loctite ragasztókba van olyan ami több anyagot tud, az fbs nehezen fogja meg a műanyagot, a gumi szerű dolgokat meg pláne.
Sima pillanatragasztó az nem az igazi.
Te tudod, de én ezek között nézelődnék:
Azt hiszem a tesco is forgalmazza utoljára én ott vettem, de már régebben, kb egy éves a tubus használtam már de még mindig nem szárat be.
A polipropilén az ha jól tudom az fólia (takaró vagy sátor)
a polietilén meg példa a lefolyó cső, de nem biztos hogy jókat írok.
A led szalag az szerintem poli vinil klorid (PVC) a tető meg talán bakelit. De lehet a led valami kaucsukkos gumi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!