Van valakinek Csigaevő csigája (Anentome helena)?
Erről a csigáról beszélsz.Csak hogy ha már a megvásárlásában nem tudok segíteni,hátha valakinek csak így lenne ismerős:)Érdemes lenne pár honlapot megnézned,hogy megtudd hol lehet ilyxet kapni,de ne reménykedj tul nayg sikerben,hiszen nem túl ismert,én még sehol sem láttam itt Pesten.De azért sok sikert.Én amugy egyszerűen kifőztem a talajt,és mindent amit lehetett,egy pár óra alatt kiválogattam a csigákat,és kész.Nem volt többé csiga,de egy talajcsere is segíthet a dolgon.Bár valóban jobb lenne ha nem kéne szétszedni az aksit.Szia Lucky
Ha van 100 csigád és veszel 2 csigaevő csigát, akkor csodát ne várj. És nem azért, mert a csigaevő nem eszi a csigát, hanem, mert csodák nincsenek.
Egy óriási szapora populációt egy hasonló képességű vadász nem tud megtizedelni.
Tehát vegyél nyugodtan, hasznos, "működik". Ha a csigák durva elszaporodásának okát megszüntetted, akkor segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!