H ha komolyabban szeretnék foglalkozni az akvarisztikával es bekerüljek valami klubbokba ahoz mit kell csinálnom? Egyáltalán vannak ilyen klubbok?
Nem igazán vannak már ilyen klubok.
Esetleg virtuálisan lehet ismerkedni fórumokon..
Akvarista.hu-n, akvarisztika info.forum-on terület szerinti felosztásban is csoportosítva vannak a felhasználók. Pl
Ha nincs klub, majd csinálunk. Átjöhetsz nézegetni a halaimat, és ha barátom is itt van, az már 3 ember.
Mondjuk nem egy nagy klub, de csak ez van :D
Ez engem is érdekelne mert sajnos a környezetemben senki sem szereti ezt a csodálatos hobbit és esélyem sincs megosztani velük a tapasztalataimat és élményeimet.
Terraplázán vagy Akvarisztikai kiállításokon próbálj meg bejutni az előadásokra és ismerkedni a többi megszállottal :D
Én is sokat fantáziáltam azzal, hogy "akvarista" leszek és a hobbim lesz a szakmám, megélhetésem. Sajnos úgy látom, hogy ha most belekezdenék komoly tőke és ismeretség kéne. Mivel egyik sincs maradok ott ahol vagyok egyelőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!