Mondjatok nekem akármilyen infót ami akvarisztikával kapcsolatos!?
Figyelt kérdés
akármi jöhet. eléggé kezdő vagyok és most biztos tudtok nekem új dolgokat mondani szóval bármi jöhet.2012. jan. 22. 19:54
1/12 anonim válasza:
Ez így elég tág. Kicsit szűkítsd, mi érdekelne?
2/12 A kérdező kommentje:
bármi ami eszetekbe jut először.
annyit tudok szűkíteni hogy édesvízi akvarisztika érdekel.
2012. jan. 22. 20:13
4/12 A kérdező kommentje:
már van akváriumom és halak is 3 hónapja úgyhogy engem inkább a "szakma fortélyai" érdekelnek amit nem lehet akvaristán olvasni vagy tapasztalatok vagy bármi.
2012. jan. 22. 20:26
5/12 A kérdező kommentje:
ezt az e-book-ot már olvastam is mielőtt akváriumot vettem.
2012. jan. 22. 20:28
6/12 anonim válasza:
Ne etess túl, hetente cserélj 2 veder vizet, a szűrőnek éjjel nappal menni kell, a vizet fűteni kell 26 fok körül, fontos a neonos megvilágítás. Ne népesítsd túl. Az aljzatot tartsd tisztán, aljzat pumpával. Használj vízkezelőt, algaevő állatokat is telepíts be. Igazábol ezek az arany szabályok. Ha érdekel valami kérdezz még.
7/12 anonim válasza:
Ne változtass hirtelen, a legtöbb elhullást a stressz okozza, ezt próbáld mellőzni.
Etess minél többet fagyasztott kajával, nagyon változatosan.
8/12 A kérdező kommentje:
na utolsó te megértetted a kérdést.
de azért mindenkinek jár a pozitív pontozás.
2012. jan. 22. 21:34
9/12 anonim válasza:
akvárium mekkora? Milyen halak vannak? Növények?
10/12 anonim válasza:
Elmondom a hozzávalókat: pénztárca (ebből kétfajta van az akvarisztikához a nagyobbik kell), ész, szakkönyvek, utána ha ezek megvannak mehetsz a boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!