Mondjatok nekem akármilyen infót ami akvarisztikával kapcsolatos!?
Figyelt kérdés
akármi jöhet. eléggé kezdő vagyok és most biztos tudtok nekem új dolgokat mondani szóval bármi jöhet.2012. jan. 22. 19:54
11/12 anonim válasza:
A legtöbb növénynek pH 6.5 lenne az optimális, de nálam a vödörben állott 1 napos csapvíz, pH 8.2 és ez nagyon lúgos. Ezért egy kis ioncserélt vizet vagy ozmo vizet érdemes hozzáönteni, hogy legalább egy 7.0 semleges értékre lemenjen és maradjon is ott.
A mohafélék pedig szebbek lesznek ha megfelelő világítás mellett sok garnéla kertészkedik rajtuk, mert ők ügyesen megtisztogatják az algáktól és koszoktól a mohákat.
A vízcsere fontos, de nem kell sokat cserélni egyszerre, inkább többször kevesebbet. Lehet úgy is, hogy 3 naponta egy picit.
12/12 anonim válasza:
ha uj halat veszel ne rakd egybol az akvariumba eloszor csak egy zacskoba rakj melegvizet es a halat igy rakd az akvariumba igy a zacskoban levo meleg viiz lassan hul le aztan egy 30-60 perc mulva szedd ki a zacskobol es rakd az akvariumba a halat zacsko nelkul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!