50 literen lehet ancit tartani guppikkal?
Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 19:03
1/11 anonim válasza:
igen lehet! csak kicsit vegyél kb 1-2 cm eset:)
2/11 anonim válasza:
Mert akkora marad, mint amekkorán vette, ugye első?
50 liter kicsi az ancinak. Vegyél bele törpe páncélos, vagy szívó harcsákat. De abból hatot.
Ancinak minimum 80 liter kell.
3/11 Pendulum92 válasza:
Nem igazán. Törpe szívóharcsát vagy törpe páncélosharcsát inkább.
4/11 A kérdező kommentje:
Sok helyen azt irták hogy 50 liter minimum de an 2 páncélos harcsám az
2013. máj. 20. 19:30
5/11 anonim válasza:
Az gáz mer abból minimum 6 kéne....
6/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy lehet e, de nekem van három is 54 literben. Egy hím és két nőstény. 7cm-esek, két havonta szaporodnak is. Gondolom ez utóbbit nem tapasztalhattam volna meg, ha annyira rosszul éreznék magukat.
7/11 YourDestiny válasza:
Nem. Nem tudna megfelelően kifejlődeni.
8/11 Pendulum92 válasza:
Nekem volt egy régebben 72 literben, de rendszeresen megtépte a többi halat, gondolom ez 50 literben csak fokozódna.
9/11 Platypus válasza:
Ajánlom az algaevő gébet, nem territoriális más fajokkal szemben és a növényzetet sem dúlja fel, mint egy ivarérett anci. És egyedül is tartható, a törpe szívóharcsával ellentétben.
10/11 A kérdező kommentje:
Leet ilyen algaevőgébet venni állat kereskedésben?
2013. máj. 21. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!