60 centisre fog nőni, ahogy néztem ez a létező legkisebb.
Tengeri színes murénákból vannak 120 centisek, kék, sárga, barna pöttyös amik jól néznek ki, de szerintem ennek látszik a fejéről, hogy rendes, nem is támad meg. Olyan cuki arca van, de lehet hogy csak nekem tetszik. Nemtudom :D
Mindenféleképp bohóchal, van egy durván 400 literesnek helyem oda tervezek még a nappaliba egy akváriumot, első nekifutásra kér plekóm van azt kell benne elhelyezni, de szóba került már tengeri is, és a plekókat elajándékozzuk.
Kb októbertől van egy kis leállás az otthoni munkámban akkor van időm hobbira, ez kb márciusig tart addig akarok valamit összerakni, télen.
Bóhócnak kell Entacmaea quadricolor, vagy valami amibe belemegy: [link]
Ez nagyon fényigényes, ezért szerintem jobb egy 30cm alacsony akváriumba tenni, ott könnyebb bevilágítani.
Nekem 40 centi magas az akváriumom és fel kellett rkanom magasra, hogy kapjon elég fényt, úgy a cső alá 10 centire kb. Építettem alá egy peremet kőből. [link]
400 literest be nem tudnék világítani, 200 litereshez is más sok a villanyszámla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!