Szerintetek mennyiből jönne ki és milyen paraméterei legyenek?
Szeretnék majd egy 1000l körüli akváriumot majd egyszer ha lesz pénzem és helyem.
Sügéresre csinálnám.
És az a kérdés mennyiből jönne ki szerintetek meg milyen méretezésű legyen?
Csak akkor csinálnék ha költöznénk és akkor alapból falba csinálnám.
És ez csak a Technika és az üveg vagy+egyéb költség is van?(Mert gondolom ide már a kövek is elég drágák lennének.)
1-es. Szerintem abbahagyhatod a gyűjtést, az akvarista.hu-n az akváriumok fórumban 150-ért hirdetnek gyári, márkás cuccot 200x50x71cm, vedd meg.
Alap dolgokban nem vagyok oda a gyári cuccokért, csak szűrésből vettem ilyet. Szerintem nem nagy dolog egy akváriumot összeragasztani, meg egy világítást összerakni hozzá. Még 3D hátteret is élvezettel faragtam hozzá. Csak a miheztartás végett, ez egy 350L-esnél 30.000Ft-omban volt. De egy 1000-est is ki lehet hozni 50-ből. A szűrés hozzá még 50. Fűtő, levegőztető nem pénz. Pár ezer. 200W-os fűtőt 2000Ft-ért adják kéz alól. Az akvarisztikában a bolti árak többszörösei a kéz alóliaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!