Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Leszokik majd erről?

Leszokik majd erről?

Figyelt kérdés
Sziámi harcoshalam van és egész nap a saját tükörképét kergeti mert látja magát az akvárium üvegében. Ez természetes vagy majd egy idő után rájön hogy az ő maga?
2009. szept. 30. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia, mivel köztudottan, a hímek egymás között rivalizálnak, és ő azt hiszi, hogy egy másik hímmel áll szemben, soha nem fog leszokni róla, hogy a tükérképét kergesse, ezért találj valami megoldást, hogy ne láthassa saját magát, mert a folytonos izgalmi állapot nem tesz jót neki. Üdv Adosz
2009. okt. 1. 10:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia. Hát köszönöm, hogy válaszoltál, bár nem igazán tudom, hogy mit tehetnék ez ellen. :(
2009. okt. 1. 19:08
 3/7 Salx Narval ***** válasza:
Ültess sűrű növényzetet, legyenek bújóhelyek,ez biztonságérzetet ad neki. A víz tetején úszó növényeket is szereti.Természetesen az első üveget nem takarhatod el, de a többi oldal is sokat számít.Hamar rájön, hogy nincs félnivalója a látott képtől.SN.
2009. okt. 2. 06:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. :) Most találtam neki itthon egy virágcserepet búvóhelynek. Az lenne a kérdésem hogy azt is ugyan úgy ki kell főzni mint a kavicsot?
2009. okt. 2. 12:23
 5/7 Salx Narval ***** válasza:
Igen. De biztos ,hogy egy virágcserép megfelelő dekoráció egy akváriumba.Nem tudnál inkább, nagyobb kövekkel egy sarkot leválasztani.Esetleg vasfa mohával, kókuszhéj stb.Szerintem szebbek a természetes dolgok.De a célnak megfelel a cserép is.
2009. okt. 2. 14:06
 6/7 Salx Narval ***** válasza:
Végül is a cserepet is befedheted mohával, és akkor már jól mutat.Damillal, vagy hálóval rögzítsd.
2009. okt. 2. 14:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem jól néz ki benne. :) Csináltam rá lyukakat is de nem mert belemenni. Majd lehet veszek neki valami kerámiát vagy nem tudom. Köszi a választ. :)
2009. okt. 3. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!