Egy 10 kg feletti ponty túléli ha elvitte az előkét etetőkosárral együtt, horoggal a szájában? Ki akad majd neki? Vagy elrohad a horog? 20 as damillal horgásztam, és szákolásnál elszakadt az előke.
Ár érték arányban az Aquanova, de ha van rá pénzed akkor a JBL.
Joci: Amúgy mi van abban ha valaki fiatal? Én is 14 vagyok.
:DD
Na azt mondjátok nekem, hogy a jbl e 900 elbírja a 250 lites aksit, vagy kell az e1500?
+ a nagy kérdéses szűrő
De ez az én kérdésem csak a szűrőt ne nézd.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__4..
_.-Akv-._ válasza:Nem dehogy :D Csak arra gondoltam hogy a korod miatt mennyire megdícsért nekem az jött le, hogy szerinte az összes fiatal gyökér.
Nem gondoltam ilyenre, csak megepedt, hogy ennyire fiatalon céltudatos valaki, sok felnőtt nem néz utána a dolgoknak csak fejjel a falnak, ezzel találkozunk akár itt is minden nap. A feleségem iskolába dolgozik tudna mesélni mi zajlik a mai 14-éveseknél. Tisztelet a kivételnek. AKV akkor te is inkább abba a táborba tartozol akikre a negatívumok nem vonatkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!