Hogyan értékesíthetem díszhalszaporulatomat?
Az állatkereskedésekben lehet átveszik tőled, vagy becserélheted. Nekem almacsiga szaporulatom volt, január óta nevelgettem őket mostanáig, nem keveset ettek, múlt héten bevittem egy állatboltba, hogy elcseréli e őket. Ó igen persze már szép nagyok, hány darab? Mondtam, hogy 9. Azzal az erővel bele is öntötte őket egy nagy akváriumba, majd közölte, hogy 80-100 Ft-ért szokta átvenni, (340 Ft-ért árulja). Na mondom....Fan 1 belső szűrő szivacsot meg egy Red cherry garnélát adott érte. Győzködtem, hogy még egy garnit adjon már értük és rendben leszünk, erre közölte, hogy ha ráfizetek, akkor ad szívesen.
Nála sem cserélek többet sosem.
Érdeklődj több boltban mielőtt bevinnéd őket, vagy hirdesd meg állatkereskedések ajtajain, vagy az akvarista.hu-n.
Natrix, ezért kell először megbeszélni, hogy mire cseréled :)
Kérdező:
akvarista.hu-n próbálkozz szerintem.
Gyorsan történt minden :D Sebaj, tudom hol hibáztam.
Megint van szaporulatom, szerintetek mit érne meg 10 szépen kifejlődött almacsiga?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!