Mennyibe kerül egy kis üveges klórtalanító?
Figyelt kérdés
Néhány ml-re gondoltam csak.2013. ápr. 28. 20:34
1/5 bamboochatheone válasza:
Felesleges. Hagyd állni 24 órát és klórmentes lesz.
2/5 anonim válasza:
Ahogy előttem írták felesleges, ami ér valamit az a sera aquatan nem csak antiklór hanem számos előnye van az 700ft körül van,megköti a nehézfémeket, vitaminokat is tartalmaz a kis flakon 200liter csere vízhez elég. Ammónia és nitrit probléma esetén is sos nek jó.(áramkimaradás) Én ha nagyobb szűrőtakarítás van szoktam egy pár milit az akváriumba tölteni.
4/5 anonim válasza:
én tetra aquasafe-et használok az nálunk, ahol én veszem 1100 forintba kerül a 100 ml-es. de sok helyen olcsóbb, viszont nekem ide van kedvezmény kártyám :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :)
2013. jún. 26. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!