Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Lehetséges lenne, hogy kis...

Lehetséges lenne, hogy kis garnéla, vagy inkább más lehet?

Figyelt kérdés
Ma cseréltem a garnéláimnál vizet. Tegnap odakészítettem két vödör vizet és az egyikbe beletettem a garnélakat és egy porlasztót, amíg takarítottam az akváriumot. Amikor vissza akartam rakni őket, találtam vagy egy tucat kis élőlényt, de a kinézete miatt nem vagyok benne biztos, hogy garnéla-e, mert nem hasonlít egyik garnélámra se. 3 rili és 3 red cherry garnélám van, ezek a kis élőlények meg sárgás-zöldes színűek, a hátukon végigfut egy csík, van olyan, amelyik vékonyabb, van olyan, amelyik kicsit vastagabb, viszont lábakat nem láttam. A farkuk meg sötét színű, ezért rilire gondoltam, de mivel kis garnélám csak egyszer volt és azt is már csak akkor vettem észre, amikor már halványpiros volt, ezért nem tudom, hogy tényleg garnélák-e. Meg nem is láttam a nőstényeken petéket, pedig gondolom azok elég feltűnőek. :D Képet is probáltam készíteni róluk, de annyira picik, hogy nem látszódott belőle semmi.
2013. ápr. 28. 13:38
1 2
 11/12 kizártdolog válasza:
Na, kiderül, hogy mik voltak azok a kis állatok?
2013. máj. 22. 15:37
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát, hogy pontosan mi, az nem derült ki, az biztos, hogy nem állat. Valami növénynek a termése, de rejtély, hogy hogy került bele.
2013. máj. 22. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!