Szerintetek van értelme két szűrőt berakni 100 literes akiba? Egyikben szivacs, másikban kerámiagyűrűk, esetleg perlonvatta lehet.
Persze, sőt belső szűrőből is árulnak olyat, aminek 2 egymás után fűzhető tartálya van, direkt erre a célra, hogy így kb azt raksz a tartályba amit akarsz. De vlaami mini siporaxot érdemes akkor szerintem. [link]
Meg vannak még egyéb apró szűrőanyagok is.
Igen térfogatra.
Azt még meg szeretném kérdezni, hogy az baj-e, ha a siporax barnul? Mikor kell kicserélni? Vagy Hogy kell tisztítani?
Vettem ugyanis siporaxot és azt betettem a szivacs helyére az egyik belső szűrőben. JBL 800l/h. A másik szivacs szűrőm pedig 1000l/h. Előre is köszi a segítséget. Nagyon kiváncsi vagyok :)
az a jó ha barnul a siporax. az a barna cucc rajta mind szűrőbaci. cserélni 2-3 évente szokták de van aki sose cseréli ki.
egyébként jól érzed, így túl erős az áramlás. rakd fel azt a csövet (amit egyébként esőztetőnek hívnak :D) és akkor már jó lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!