Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Raknál fel képet az akváriumod...

Raknál fel képet az akváriumodról?

Figyelt kérdés

Érdekelne ti hogy rendeztétek el.

Hány literes és milyen fajta halakat tartasz benne?

2009. szept. 25. 17:18
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Szép akvárium! Hány liter?
2009. szept. 27. 19:30
 32/40 anonim ***** válasza:
Ja, és am Typhoon.
2009. szept. 27. 19:30
 33/40 anonim ***** válasza:
60x30x30 (54 littyós)
2009. szept. 27. 19:42
 34/40 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon tetszik:).Üdv Lucky(az enyém is ekkora:))
2009. szept. 27. 21:11
 35/40 anonim ***** válasza:

Grat! Nekem csak 72 literes van. De, nem bánnám, ha 7200 lenne! :D Azt hiszem lenne vízszámla, vizcsrekor, nameg azt kivilágítani... hú.... De tuti szép lenne! Mint a tropicarium! De, azért ezt is elfogadnám!

[link]

Typhoon.

2009. szept. 27. 21:28
 36/40 anonim ***** válasza:

Ja, elfelejtettem, hogy mivan a nyaralómban. Egy "kisebb" akvárium. Csak 24 millió liter víz, 500 ezer négyzetméter. Múltkor átugrottak a haverok, meglesni...

[link]

Hát igen... tetszett nekik. Belőlem él a vízmű... Számlát, már nemis küldenek. Mert anyira nagy lenne a szám, hogy nem kezdik el leirni. Majd egyben az egészet év végén... Halak anyit zabálnak, hogy nem győzik gyártani a szárított lemezes tápot a gyárak. Felvágok nekik egy-kettő szarvasmar... Najó.. nem.

Ez egy Atlantai tropicarium. Nem az enyém. Majd lesz! hehehehe...:D

Bocs, akis kitérőért, de megláttam az ujságban ezt a cikket, és ezt a kérdést, és irnom le kelett irnom, amit érzek! Remélem senkitse bántottam meg, és nincs harag! De, azért szép kis akvárium.

Typhoon.

2009. szept. 27. 21:43
 37/40 anonim ***** válasza:
Lucky a tiednek is az eleje félköríves? Én egyébként most kezdtem bele nem régen az akvarisztikába és nagyon élvezem, baromi jó kis hobbi. Üdv Adosz
2009. szept. 27. 22:11
 38/40 anonim ***** válasza:
Szia,Nem tudom mikor írtál,bocsi,eddig nem néztem a kérdést.Az enyém sík.54liter és normál.Ha íves frontüvegűt vennék tutkó hogy 100liter alá nem adnám.Bár én egy 200literesröl álmodozok,dehát azt már nem annyi ellátni mint ezt.Co2adagoló meg minden,itt meg co2tabi...üdv lucky.A nekem címzett kérdéseket,és írásokat,légyszi a pingvin8@citromail.hu-ra vagy személyes üzenetbe.Köszi:)(hogy biztos válaszolgassak-amugy szivessen csevegek:DHa tanács vagy akár mi kell ott megtaláltok(persze nem mindha én akkora zseni lennék,de amit tudok megteszek...:D))sziasztok
2009. szept. 29. 15:33
 39/40 anonim válasza:

Ez a legelső akváriumom, tegnap tötöttem fel, ezért halak még nincsenek benne. 180 literes, külső szűrés.

[link]

2009. szept. 30. 20:31
 40/40 anonim válasza:

Én volnék az előző, a feltöltött kép túl nagy volt, bár mobilos, itt van kissebben. bocs.

[link]

2009. szept. 30. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!