Raknál fel képet az akváriumodról?
Érdekelne ti hogy rendeztétek el.
Hány literes és milyen fajta halakat tartasz benne?
Grat! Nekem csak 72 literes van. De, nem bánnám, ha 7200 lenne! :D Azt hiszem lenne vízszámla, vizcsrekor, nameg azt kivilágítani... hú.... De tuti szép lenne! Mint a tropicarium! De, azért ezt is elfogadnám!
Typhoon.
Ja, elfelejtettem, hogy mivan a nyaralómban. Egy "kisebb" akvárium. Csak 24 millió liter víz, 500 ezer négyzetméter. Múltkor átugrottak a haverok, meglesni...
Hát igen... tetszett nekik. Belőlem él a vízmű... Számlát, már nemis küldenek. Mert anyira nagy lenne a szám, hogy nem kezdik el leirni. Majd egyben az egészet év végén... Halak anyit zabálnak, hogy nem győzik gyártani a szárított lemezes tápot a gyárak. Felvágok nekik egy-kettő szarvasmar... Najó.. nem.
Ez egy Atlantai tropicarium. Nem az enyém. Majd lesz! hehehehe...:D
Bocs, akis kitérőért, de megláttam az ujságban ezt a cikket, és ezt a kérdést, és irnom le kelett irnom, amit érzek! Remélem senkitse bántottam meg, és nincs harag! De, azért szép kis akvárium.
Typhoon.
Ez a legelső akváriumom, tegnap tötöttem fel, ezért halak még nincsenek benne. 180 literes, külső szűrés.
Én volnék az előző, a feltöltött kép túl nagy volt, bár mobilos, itt van kissebben. bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!