Raknál fel képet az akváriumodról?
Érdekelne ti hogy rendeztétek el.
Hány literes és milyen fajta halakat tartasz benne?
Csak most,csak neked:).Nagyjából ilyen,csak bal hátul a köveket lecseréltem,feketebazaltra(ugyan úgy mint a talajt...) a fűtőt a szűrő mellé rejtette,més nagyjából beástam a porlasztót is,így természetesebb a hatás.Még szeretnék bele vasfát,vagy szőlőtőkét.üdv lucky,de majd írd meg hogy mit gondolsz:)érdekel a véleményed.a pozitívat és a negatívat is írd meg,abbbol tanul az ember.:)szia
Nagyon tetszik:)
Az enyém ehez képest semmi...:D Majd rakok fel képet de csak este.
én is majd felrakom ^^..sajnos most 1 halunk van..sokan elpusztultak a dara kórban...a harcsát se tudtuk megmenteni =(..most 1 sügérünk van ^^..fiú :D..
majd máskor rakok fel ^^..én rendeztem be :D
Szép az aksi Lucky!
Én nem magamnak, én a halaimnak rendeztem be...:)
Typhoon
Hát igen... a drágaságom! Lehet, hogy nem a legszebb, lehet hogy nem a legnagyobb, lehet, hogy nem a legdrágább, de az ENYÉM!...:D
A kép nem a legjobb, mert nincs nálam a 10 mp.-s gépem... csak a kicsi.. meg ugye vaku nélkül... de nem eza lényeg!
Halak: Black mollyk, platik papagáj plattik, neon halak fekete neon, izzófényű ponty, dániók: leopárd, zebra, piros/pink kinek hogy tetszik moszatevő márna.
Dísznek: Növények, kókusz, vasfa, meg tengeri kagylók, csigaházak, a tenger partról. spanyolból, vagy görögből, nem tudom már. Megvagyok elégedve az aksimmal! több mint fél év alatt csak 4 halat kelett elveszítenem! Ami nem rossz szám. ismerős három nap alatt 6 hala ment az örök halászmezőkre... :D És aza mázli, hogy tenyésztőtől vettem a halakat. Egézséges jókedvű élénk halacskák. Kaptam egy-párat ismerősőtől, hát azok hullanak... Áh... deszép ezaz akváriumozás!
Typhoon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!