Milyen aljzatot tegyek az akváriumomba?
Lávakőzuzalékon gondolkoztam...Szerintetek?
Halaim:- 3 Black molly
- 3 Xifo
- 3 Fonalalgázó
- 3 Páncélosharcsa
- 3 Anci
- 2 Betta (nőstény-hím)
"- 2 Betta (nőstény-hím)" Abból így szerintem vérfürdő lesz, a betta területvédő, ha elkezd habfészket készíteni akkor célszerű mellé egy ivarérett nőstény, a fészket védi nőstény nélkül is megcsinálja.
A 3 xipho az mexikói kardfarkú, vagy platti ?
A páncélosoknak apró szemcséjű max 1-1.5 milis ajzat jó, és fontos hogy ne éles hanem gömbölyített legyen.
Mekkora aksi lesz? A fonalalgázó az ormányos márna?
A páncélosokra kell figyelned hogy ne legyen éles, bármilyen lehet bazalt zúzalék is jó, JBL nek vannak szép fekete ajzatja, ha intenzívebb növekedésű növényeid vannak akkor jó a JBL manado , nekem az van harcsák mellet, túrják rendesen, apróbb növényeket nem célszerű a manadoba tenni,elég kőnyű így kikotorják a harcsák.
A bettara felkészülhetsz, én holnap megyek akváriumot venni neki, két hónapja rájött a fészekgyártás azóta a harmadik aksit járja, most külön kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!