Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Tört már el véletlenül az...

Tört már el véletlenül az akváriumod?

Figyelt kérdés

Nézegettem vidiket a neten, és erre találtam:

[link]

És egyaránt sírok, és nevetek. Belegondoltam, hogyha, eltőrne az én 120 literesem így... én kb. kómába esnék!

Vagy, ha arra nyitnék be a szobámba, hogy halak a földön, víz a padlón, tőrőtt akvárium... Engem intenzívre vinnének!

Egyáltalán, ha véletlenül ilyen törrténne, akkor mit lehet tenni? Halakat gyorsan egy vödörbe?

2009. szept. 25. 13:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2009. szept. 25. 16:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Bocsi előre is,hogy kicsit bunkónak tünhet a válasz,de mit vársz még?11választ kaptál eddig?Legtöbb kérdésre nem jön ennyi,és erre te még felnyomod az első kérdések közé...Nem értelek,komolyan.Meg ugy általába,akinek van válasz,sőt,nagyon jó,hasznos válasz,akkor minek nyomja fel elsőnek?Bocsi így utólag is,de...Üdv Lucky
2009. szept. 27. 21:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem teknőseim vannak, annó még egy 100 literes akváriumban, 4 keszegféle szeméthallal együtt voltak. Egyik reggel egy éjszakás meló után arra jövök haza, hogy haldarabok úszkálnak a totál zavaros vízben, egyetlen hal úszkál, másik 3 darabokban, meg sehol, teknősök vigyorognak... Na jó, mondom, akkor hullafáradtan takarítsunk. Víz le, aljzat kipucol, vödörből visszaönt.. Naja, csak a vödör tartófüle menetközben leszakad, vödör a maradék kaviccsal bezuhan, akvárium alja ropp, törik.

Fasza, tekiket lavórba, halat vödörbe én meg ágyba... :)

2 évig boldogan együtt éltek a halakkal, hogy miért pont akkor őrültek meg??? Mindenesetre azóta no hal. Bár mostanában gondolkodom a vadászat kedvéért. Külső aktívszenes szűrő van, táncsak elviseli a vérengzést...

2009. okt. 4. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!