Tört már el véletlenül az akváriumod?
Nézegettem vidiket a neten, és erre találtam:
És egyaránt sírok, és nevetek. Belegondoltam, hogyha, eltőrne az én 120 literesem így... én kb. kómába esnék!
Vagy, ha arra nyitnék be a szobámba, hogy halak a földön, víz a padlón, tőrőtt akvárium... Engem intenzívre vinnének!
Egyáltalán, ha véletlenül ilyen törrténne, akkor mit lehet tenni? Halakat gyorsan egy vödörbe?
Nekem teknőseim vannak, annó még egy 100 literes akváriumban, 4 keszegféle szeméthallal együtt voltak. Egyik reggel egy éjszakás meló után arra jövök haza, hogy haldarabok úszkálnak a totál zavaros vízben, egyetlen hal úszkál, másik 3 darabokban, meg sehol, teknősök vigyorognak... Na jó, mondom, akkor hullafáradtan takarítsunk. Víz le, aljzat kipucol, vödörből visszaönt.. Naja, csak a vödör tartófüle menetközben leszakad, vödör a maradék kaviccsal bezuhan, akvárium alja ropp, törik.
Fasza, tekiket lavórba, halat vödörbe én meg ágyba... :)
2 évig boldogan együtt éltek a halakkal, hogy miért pont akkor őrültek meg??? Mindenesetre azóta no hal. Bár mostanában gondolkodom a vadászat kedvéért. Külső aktívszenes szűrő van, táncsak elviseli a vérengzést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!