Hol tartsátok a 100 literes vagy nagyobb akváriumod? Nekem nem férne.
Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 10:31
1/7 anonim válasza:
az egyik sörpadon.. nem túl tökéletes hely ..aztán ez a szoba falához van tolva
2/7 anonim válasza:
Egy 80*40-es kis komód tetején. Nem foglal nagy helyet.
Igazán sok helyet annak foglal, aki úgy belemerül az akvarisztikába, hogy van 6-8-10 akváriuma.
Vagy sügerezők közt vannak 1000 liter körüli/fölötti akváriumok, na az már termetes.
Meg azoknak már vagy beton, vagy vas zártszelvény állvány kell.
3/7 reptoid válasza:
Bútorlappal burkolt zártszelvény állványon, az alsó szűrőakvárium pedig belül a földön, mert a nem csináltam alsó lapot a szekrénynek.
4/7 anonim válasza:
nagyobb lakásba kell költözni, akkor elfér bárhol
5/7 A kérdező kommentje:
hable te zseni vagy!
2011. szept. 4. 13:39
6/7 Platypus válasza:
A TV helyén. A régi típusú TV állvány ideális a nehezebb akváriumok alá, a műsor meg sokkal izgalmasabb így. Ha meg emeletes TV állványt vesz az ember, akkor ugyanúgy cuccolhat fölfelé, így csak függőleges helyet vesz el a lakásból amit amúgy is csak levegő töltene ki.
7/7 anonim válasza:
Jó, én az egyiket egy mélynyomóra raktam a 2 ablak közé,
a másik meg egy fekete szekrényen van a falnál.
De rakhatsz egy szekrénybe 2 akváriumot is egymás fölé, ha jól megerősíted a polcokat alulról falécekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!