Ez a világítótest, armatúra ugye 4 x54 watt. Az lenne a kérdés, hogy milyen intervallumok között lehet állítani? Én egy 100 cm hosszú akváriumra szeretném feltenni, és az hülyén nézne ki ha lelógna a széle. Van ahol azt írták, hogy állítható.
Nem tudom, nekem ez volt benne, akkor akciózták amikor vettem, olyan 5 ezer Ft körül volt, Utána felment az ára. [link]
Hát ha találsz olcsóbb növényes talajt, az is jó biztos.
ez az oliver knott is nagyon drága
Most így hirtelen nem tudok olcsóbbat, nem nézegettem az árakat mostanában. De hát kell bele nagyjából 20 liter talaj. Persze attól függ mekkora az alapterület. Ha 4cm magason van a talaj, abba már lehet bele ültetni, csak nehéz. 6 centibe könnyebb. Ha nagy növények vannak, azt pl le lehet súlyozni (egy kisebb követ rákötsz a gyökerére) és akkor nem repül fel még ha kevesebb talaj van úgy sem.
Miután alapból 120 cm, ha lehet is állítani, akkor is csak ennél nagyobbra lehet állítani.
Mivel egy 54w-os T5-ös cső 115 cm, biztos, hogy túllógna az akváriumon.
Egyel kisebbet kéne fölérakni, 4×39W-ot.
A 39w-osak 85 cm-esek, a lámpatesttel együtt 90 cm
De nem írják, hogy állítható. De gondolom az.
Értem.
Szerintetek egy 250 l es aksi, sok növénnyel, táptalajjal, 4x39 w világítással( ez 0,62 w/ litert jelent)
Megvan co2 NÉLKÜL?
Végül is megvan. Bár kétségtelen, hogy ott már lenne haszna.
De utólag is tudod fejleszteni a rendszert.
Addig próbálj ki valami folyékony szénforrást, az még elég jó alternatíva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!