Nem régen kaptam egy 8.5 literes akváriumot. Mit kezdhetek vele? Egyáltalán tehetek bele halat? Ha nem, mit csináljak vele?
2009. szept. 24. 21:23
1/8 anonim válasza:
Tölthetsz bele kb. 3/4 hordó Heinekent.
2009. szept. 24. 22:23
2/8 Salx Narval válasza:
Jó lehet keltető, nevelő és karantén aksinak.Ha nem áll szándékodban, nagyobb aksit venni, akkor kell egy szivacsszűrő, egy lámpa, talaj,egy két kő vagy gyökér, jávai moha a gyökérre,esetleg gömbmoha,pár kisebb növény is mehet bele.Lehet benne tartani Red Cherry garnélákat. Ha halat szeretnél, talán 2-3 guppi fiút. endler is lehet.Talán még egy kis csapat, törperazbóra 2cm halacska.2db törpe tarisznyarák.Külön külön értendő.
2009. szept. 25. 06:09
3/8 anonim válasza:
Megtarthatod egy nagyobb akvárium mellé elkülönítőnek, karanténnak, berendezheted halak nélkül szobadísznek (megfelelő világítással akváriumi növényekkel, hangulatvilágítással (ledek) növények nélkül), de víz nélküli megoldás is szóba jöhet... (pl kövekkel, formás fadarabokkal, törpekaktusz-világot)
Vagy tarts benne botsáskákat, pókot...
2009. szept. 25. 06:21
4/8 anonim válasza:
Én 3kaktuszt tartok benne.Szép szobadísz lett így az asztalomon.Az alhára nagyobb kavicsokat teszek,hogy a fölös víz oda folyhasson,rá virágföld,bele a kaktuszok,és én egy kis sódert szortam rá és arra egy pár kő.Szerintem szép lett:).De a garnéla tartás is egy jó ötlet.Egy pár d garnéla,red cherry nagyon jól néz ki.Keress rá googleben a képek közt.Lehet megjön a keded hozzá:)Szia Lucky
2009. szept. 25. 09:12
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A garnélát megpróbálom. Hogyan kell pontosan egy ilyen állatkát tartani? Mi szükséges hozzá?
2009. szept. 25. 11:13
6/8 anonim válasza:
Egy viszonylag jó szűrő,tehát,szűrőt mindenképp be kell szerezned.Mohát(jávait,májmohát stb...)Egyéb növény,sűrű növényzet,Sok búvőhely,levegőztető és fény.Abbol sem kell túl erős,mert félénkek,nem szeretik a túl erős fényt.Kapsz a boltban garnélának szánt tápot.A talaj ne legyen túl nagy. de ha a googleba beírod hogy Garnélás akvárium,kihoz több olyan oldalt is ahogy egy komplett garnéláknak szánt akváriumot állítanak össze,ott minden le van írva.Egy link egy komplett aksirol:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!