Márványsügérnek milyen az optimális szűrés 300l-re?
a diszhal.info-ezt írta de azt nem hogy milyen szűrő lenne
bele jó márkát+linket is adjatok pls!
Én utoljára csináltatnám az akváriumot előbb az kell hogyan kezded el és az hogy hogyan fejezed be, vagyis mi kerül alá és mi kerül a tetejére. Én találtam egy masszív keményfa asztalt 125X60 (1 tonna pétisót a tetején rángatva kibírta) A befejezés ez lesz: [link]
Viszont csalós mert nem 120x50 es aksi kell alá hanem 120.3cmX50.3 mert 12-es üveg lesz és arra nem megy rá a gyári tető belső pereme.
Ha vas állvány megy alá akkor is ki kell számolni hogy áll mivel 6 méteres szálban van az anyag és azt nehéz elhozni célszerű a vasudvarban feldaraboltatni átlag 20ft/vágás és mostanában rágják a szájukat a hulladékért van olyan telep ahol az egész szálat meg kell venni(példa 100-és 50 centis anyagot vágatsz lemegy a korong vastagság és a végén nem marad 50 centi és kell még egy szál)
Egy 300-as aksi lehet bőven 400kg felett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!