Mi baja lehet a dánióknak?
Figyelt kérdés
Egyszerűen megbolondultak. Kergetik egymást,csípik egymást,már egynek lecsípkedték a farkát, egy halat kifognak és rámennek. Plussz ma azt vettem észre hogy piros színű a testük. Mi lehet a baj? Mit tegyek velük?2013. ápr. 13. 20:10
1/4 anonim válasza:
Mekkora akiban vannak? Pontosan hányan vannak, milyen dániók? És még milyen és mennyi másik hal van mellettük?
2/4 A kérdező kommentje:
112 lben, 10en vannak összesen. Kékcsíkos zebradánió. Lazac, vitorlás van mellettük.
2013. ápr. 13. 20:17
3/4 anonim válasza:
Hát nem tudom. De a vitorlásokat szerintem ajándékozd el, mert kicsi nekik az aki.
Milyen szűrésed van?
4/4 Pendulum92 válasza:
Reggeli órákban csinálják? Nálam akkor szokták ezt. 1 nőstényt átlag 2-3 hím kerget. A hímek ilyenkor mintha kicsit más színűek lennének, olyan narancsosak. Hát, elég vehemensen tudnak ikrázni, mert én ezt annak nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!