Akvárium szettek szűrése? Elrettentő példa jöhet?
Kaptunk egy sokat emlegetett 54 literes szettet ajándékba, a szűrés harmat gyengének ítéltem kicsit javítottam rajta, fan 1 szűrő, a drive képek szabad préda, elrettentő példának jó lehet, bárki mentheti használhatja, főleg a gyári szivacs vs gyufa:)
Ha kicsit alul van telepítve, simán megszűri.
Nem kell ezt a szűrőt annyira agyon fikázni, nagyon is sokat bizonyított, jó kis szűrő, csak alul van méretezve.
40 literbe teljesen jó.
Tökéletes biológiai egyensúlyt lehet vele elérni. Attól, hogy mostanában divat lefikázni, többezer ember használt régebben ilyen szűrőket, sikerrel.
Akár mit is mond pár vasárnapi haltartó, generációk nőttek fel ilyen szűrőket használva, és jobb körülmények között tartották a halaikat, mint sok mostani okoskodó.
Saját szememmel láttam ezer liter fölötti sügeres akváriumot fan3-masokkal megszűrve!
Úgyhogy ez még mindig sehol nincs az elrettentő példától, csak jó méretet kell választani. Pl egy fan2-es minden további nélkül tökéletesen rendben tart egy 54 literes akit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!