Vettem egy bettát, de kis méretű akvariumok elfogytak, most egy befőttes üvegbe van hétfőig, túl éli?
adtam neki vagy 4 darab sóférget
ugyhopgy jól van lakva gomdolom
nem értem, hogy miért így vetted meg, hogy még akid sincs. eleve 3 hétig üresen kell járatni az akit.
holnap délelőtt szerintem szépen vidd vissza, majd regisztrálj akvarista.hu -ra, és olvasd el az e-bookokat, majd ha felkészültél, bejárattad az akit, akkor kezdj neki a halazásnak. :D
amúgy hány literes akiba akartad volna rakni?
Most így annyit tudsz tenni hogy forralj fel vizet hagy állni és max 12 óránként cserélgesd a vizet, 12-órán túl ha ürít a hal elég ammónia keletkezik ami kivégzi. Ahogy előttem írták add meg milyen aksiba kerül milyen szűréssel és ott se lesz egyszerű életben tartani mivel még nem alakult ki megfelelő körforgás ami ártalmatlanítja az ürüléket, etetni ne etess, a saját vécéje lesz a dunsztos üveg, holnap munkahelyemen leírom mit tehetsz, viszont ha nem tudsz neki megfelelő környezetet biztosítani akkor jobb ha visszaviszed holnap délelőtt, kb 10-15 ezer egy komplett kezdetleges környezet a számára.
Csak állott vizet használj forralás nélkül 24 óra
jelenleg abban a vizben van amiben kaptam, ott szűrve volt, valahol azt olvastam hogy a nem szabad csak 20 százallékát cserélni a viznek. de amugy nagyon fucsan viselkedik, ez normalis az új környezetben ?
az irróasztallámpám , nem neonos , azt raktam felé igy melegszik is , és világos is . az úgy jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!