Melyik csigasügeret ajánljátok az alábbi akváriumok valamelyikébe?
Ezek az akvárium szettek vannak itthon, jelenleg használaton kívül:
Tudom, a szűrés mindegyikben kevés, ezért megfejelném egy ilyesmi házi készítésű külsővel: [link]
Szóval ti melyik akváriumot ajánlanátok csigasügeres akvárium indítására?
És még valami: ti melyik csigasügeret ajánlanátok, a sokcsíkút, vagy a buldogot? És melyikből mennyit? Egyáltalán mi a különbség viselkedésben a kettő között? Hogy érdemes őket telepíteni? Mennyire szaporák?
Na már jó itt is, szerintem is a másodikat, én most fogom telepíteni a sokcsíkút 50l-be én olyan 8dbot gondoltam kezdésnek, szerintem neked olyan 6 multi jó lenne utána úgy is szaporodnának.
Ja és a külső szűrővel vigyázz én nem raknék ytongot bele.
Én úgy gondoltam, hogy a 2. szűrője lenne a Powerhead a házi külsőben. Amit linkeltem külsőről leírást, azt úgy találtam, a szűrőanyaggal való feltöltés még várat majd magára.
Szóval akkor a méret jó. Melyiket ajánljátok? Buldog vagy sokcsíkú? Mi a különbség a kettő között? Melyik szaporodik lassabb ütemben? (ezt a kicsi akvárium méret miatt kérdezem)
A két fajnál hogy alakuljon a kezdő darabszám? Sokcsíkúból mondjuk 5-6db, és buldogból? Jól tudom, hogy az a jó, ha csak 1 hím van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!