Milyenek lesznek a garnéláim?
Figyelt kérdés
Láttam hogy a tigris garnélám tele van petékkel,de nem tudom melyik garnéla fajta által lett tele velük.Van sakura,tigris,és rc garnéláim vadas színben.Vajon melyik fajtával ívott össze?Ezt azért szeretném tudni,mert kíváncsi vagyok rá,hogy milyen mintázatuk lesz.?Mindegy melyik fajtával ívott össze,akkor is csíkosak lesznek?Erre a kérdésre szeretnék legjobban választ kapni.2013. ápr. 2. 13:37
1/2 anonim válasza:
A Sakura és az RC Neocaridina faj, a tigris pedig Caridina. A két faj egymással nem párosodik, tehát csak tigris tigrissel lehetséges. :)
Nem kell tehát izgulnod, echte tigris kicsik lesznek. Gratula hozzájuk. :D
2/2 A kérdező kommentje:
Jéééééééj!De örülök.De az viszont lehet hogy az rc-im és a sakurám összeívott,mert a sakurám tele van petével.És lehet hogy azok nem vörösek,hanem barnák lesznek.
2013. ápr. 2. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!