Miért nem szaporodnak a Red cherry garnéláim?
Hogy csak négyen vannak. Ilyen kis létszámnál, ekkora helyen depisek lesznek. Legalább 8-al kellene kezdeni, a 10 még jobb lenne.
Egyébként van köztük hím és nőstény is? Megbizonyosodtál róla?
Azt nem lehet 100%-ra megmondani, hogy ne fognak. De ha többen lennének, nagyobb lenne rá a sansz.
Amúgy mióta vannak meg? Petésedés se volt?
hát kb. 3-4 hónapja! nem nagyon láttam petét se!
lehet hogy valamit rosszul csinálok víz hőmérséklet vagy valami ilyesmi? most a hőfok 24 C°
A PickUp még szúnyoghálós kiegészítéssel is beszívja a garnélákat. Nálam a kifejlettek is bejutnak. Régebben szivacsszűrővel szűrtem a vizet de mivel túl hangos lett betettem a gyári szűrőt és így visszaesett a szaporulat. Amúgy a garnéláknak a szűrő szivacsa egy svédasztal ezért nem csoda ha bemászkálnak.
Ha rendes garnélás akváriumot akarsz akkor cseréld le a szűrőt egy ilyenre (EHEIM AquaCorner 60)olcsóbb megoldás egy légpumpával dupla szivacsszűrőt üzemeltetni de az éjszaka kibírhatatlanul zajos számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!