A red cherry garnélaivadékok etetésében és "védelem alá helyezésében" tudnátok tanácsot adni?
Most először vannak garnéla ivadékaim, sajnos rákhölgyem úgy elbújt és titkolta az állapotát, hogy nem tudtam kellő képpen felkészülni a kicsik jöttére, így 4 ivadékot tudtam befogni, a többiek ...
Szeretném felnevelni őket akár külön is. Ebben szeretném kérni a segítségeteket. A spirulinát ők is eltudják fogyasztani?
Kell sok apró szálú nővény, pl mohák, hínárok, és egy nagy erős lámpa, hogy nőjön benne a sok zöldalga. Attól lesznek nagy dagadtak vörös dögök.
Biztos megeszik a spirulinát is, de adhatsz nekik félbevágott zöldborsót, kukoricát, vagy shrimps natural garnéla kaját.
Nálam az az érdekes h csak legalább 1 centis garnikat látok, szaporodnak, viszont csak egy kicsi növényes dzsumbuj van az akváriumban, nyilván abban szaporodnak, de egy centisnél kisebbet még nem láttam.
Az ivadékoknak ezek szerint elég a víz által sodort törmelék mert csak felnőtt garnéla tápot, néha lemezest, még ritkábban fagyasztott piros jégkockatápot adok, nem tudom már mi a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!