Mért algásodik be a műanyag a vizemben? Mármint a buborékoztató meg a vízmelegítőnek az a része ami hozzátapad az üveghez?
Figyelt kérdés
Megvetteük a vízmelegítőt meg mg amikro lett aksim teljesen tiszta volt meg minden, beleraktam a vízmelegítőt a buborékoztatót és egy két nap múlva az a műanyag tiszta alga vagy penész vagy nem tom milyen lett:S ez mitől lehet? (Pedig tiszta az akvárium) és az a gond ha az olyan lesz akkor az terjed az aksiban és tiszta kosz lesz:(2009. szept. 19. 15:32
11/15 A kérdező kommentje:
OKsi megpróbálom akkro ezeket beszerezni, van egy nőstényem csak azt most ki kellett vennem mert annyira bántotta a hím hogy szinte már nem is volt farka:( már egy kicsit visszanőtt most majd lehet hogy megint megpróbálom őket párosítani, mert egyszer már sikerült csak ugye nem volt vízmelegítő és a kicsik olyan egy hetesen elpusztultak
2009. okt. 3. 10:58
12/15 Salx Narval válasza:
Tudod a betta, 50cm-es körzetben véddi a területét és a fészkét, még a nőstényeket is elkergeti.Ahhoz, hogy együtt lehessen tartani őket 80-100Liters, sűrűn beültetett, aksi kell.Sok bújóval és legalább 2-3 lány, hogy ne mindig egyet hajtson.Ha van hová menekülni, akkor ritkán fordul elő durvább összecsapás.Csak érdekesség ként említem meg, én tartottam együtt 2db hímet is 4-5db lánnyal, 300Literben, gond nélkül.Néha egy kis páváskodás, kergetőzés és mindegyik ment a saját helyére.Nálad érdemes a lányt külön tartani és csak párzáskor összeengedni.Nagyon fontos az üveglap az aksi tetejére, az mindenképp kell, főleg az ivadékoknál.Sok szerencsét kívánok a halaidhoz.SN.
13/15 Salx Narval válasza:
Egy kis olvasni való.SN. [link]
14/15 A kérdező kommentje:
A tetején van üveglap, csak a fényképezéskor levettem:) és jó is mert meleg van bent amiro megetetem őket, végülis én úgy érzem.
2009. okt. 4. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!