Mért pusztultak el a mollijaim?
Ennyire kezdő nem lehetsz... Néznél előbb utána, hogy miket lehet együtt tartani. A hím betta agresszív, valószínű az nyírta ki őket. Milyen a hőmérséklet? Ha nincs 25-26 fok, attól is meghalhat a molly. Nekem is van bettám, egyedül tartom, mivel mindent megtámad előbb-utóbb. A nőstényt is megölheti! Ne vegyél másik halat, amíg nem tudod, hogy kell tartani, mik a szükségletei. Bocs, hogy így leteremtelek, de így az összes halad el fog pusztulni. Sajnálom őket, azért írtam így. A harcoshalhoz ne tegyél más halat ilyen kicsi akiba!!!
ja bocs elfelejtettem írni h a hím betta elpusztult a darakórba tettem be vegyszert de nem jött öszze
most egy nőstény betta van és a mollik a hím b. halála után olyan 4 nappal pusztultak el. a víz 28 fokos volt. és amint mondtam nagyon jól érezték magukat így 3-man
A betta legfeljebb kis akvárium miatt lehet bűnös. 35-140 literes akváriumokban tartok bettákat (is). Sehol nem bánt senkit.
Ha nincs normálisan karbantartva az akvárium, akkor senki sem fog sokáig élni benne, hiába van szűrés...
Amúgy guppi és páncélosharcsa, esetleg egy csapat neonhal a válaszom.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!