Ezek a töltetek ilyen sorrendben megfelelőek a külső szűrőbe?
Figyelt kérdés
4 rekeszes szűrőbe raknám az alábbiakat:
Alulról:
Kerámiagyűrű + szivacs
Eheim substrat pro
Siporax
Siporax + szivacs
2013. márc. 26. 18:14
1/6 _.-Akv-._ válasza:
Nem is nagyon lehetne jobb :D
2/6 anonim válasza:
Én a substrat pro-t tenném a végére, arra az utolsó szivacs. a többi szerintem jó.
3/6 anonim válasza:
Az Eheim substrat pro hamarabb eltömődik mint a siporax ezért szerintem jobb felülül ha egyáltalán kell bele, nincs jó tapasztalatom ezekkel a golyó formájú anyagokkal egybelát maszlag lesz az egész én kihagynám ha van elég sipo és inkább a kerámia fölé tennék több szivacsot hogy a baciknak tisztább közege legyen.
4/6 YourDestiny válasza:
Az Eheim szerkezete nem olyan jó, mint a Siporaxé, így én azt tenném feljebb. Viszont a Sipot se árt védeni, szóval úgy is csinálhatod, hogy a tetejére szánt szivacsot is a bio elé teszed. Utószűrés nem kötelező. Tehát lentről: kerámia, 2 szivacs (ha kétféle van, akkor alul a durvább, rajta a finomabb), Siporax, Substrat Pro. De úgy is jó, ahogy írtad, csak cseréld meg a Sipot meg a Substrat Prot.
5/6 anonim válasza:
én is inkább a felső szivacsot betenném a bio elé és a siporaxot is átraknám a substrat elé...nem jó ha eltömődik a bioszűrés, szóval én tutira mennék :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :)
2013. márc. 26. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!