Vettem 50db neont és valamiért apad a létszámuk?! 260l az akvárium 2 szifó,2 páncélos,2 pici anci5 pink dánió,3 zebra dánió és négy piros hal azt nem tudom mi. Szerintetek mi pusztíthatja?! Nap alatt több mint 10 oda van:- (
Na jó, mondjuk 50 neon önmagában végül is elfér 26 literben, de más már tényleg nem nagyon bír el a víz.
Ráadásul ha egyszerre raktad be őket, esélyt se adtál a lebontó baciknak, hogy el tudjanak szaporodni. Olyan ütemben terhelted le a vizet, amivel a baktérium állomány nem bírt lépést tartani.
Szerintem ez mérgezés. 10-esével kellett volna berakni őket, 1-1 hét eltéréssel. És a többi hal mellé elég lett volna mondjuk 35 db.
Bár a többi hal létszáma sem valami egészséges.
Páncélosból tartanék 8-at, dánióból 12-t, neonból 20-at, 2 ancit, meg 3-4 elevenszülőt.
Fokozatosan telepítve, külső-belső szűrővel.
* nem 26 literben, hanem 260-ban.
De amit írtam hal létszám, az durván a plafon, ha azt nézem, hogy 260 liter bruttóban hány liter víz van nettóban, még az is sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!