Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A nano,10 literes körüli...

A nano,10 literes körüli akváriumokat mivel világítják?

Figyelt kérdés

Nekem vagy egy kis nano aksim, meg akarom csinálni növényesnek, de nem tudom, hogy milyen fénycsövet rakjak bele, vagyis van elképzelésem, de nem tudom, hogy az jó-e.

34cm hosszú, elég egy ilyen?

[link]

Meg 200Ft-ért veszek hozzá egy G23-s foglalatot, és megvagyok egy ezresen belül. Bár nem tudom, van valakinek ezekkel a fénycsövekkel tapasztalata? Egyáltalán alkalmasak akváriumi használatra?

2013. márc. 24. 16:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Még jó hogy a LED-et nem ultra energiatakarékos kompaktnak hívják. Örülök hogy van neki normális rövid és egyszerű neve, de lehetne a többinek is, akkor biztos azon az egyszerű neveken hívnám őket.
2013. márc. 25. 14:54
 22/26 anonim ***** válasza:

Ilyen fénycső olyan fénycső. A ledet is hívhatják fénycsőnek, ha olyan az alakja:

[link]

2013. márc. 25. 15:11
 23/26 YourDestiny ***** válasza:
Igen, ezt LED fénycsőnek is hívják :)
2013. márc. 25. 15:25
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszi :) Én arra gondoltam, hogy becsvarhatós E27 foglalatos csövet veszek, mert nem kell vele annyit kínlódni, mint a G23-al.
2013. márc. 25. 16:17
 25/26 YourDestiny ***** válasza:
Hát igen, mert nem kell előtét.
2013. márc. 25. 16:22
 26/26 A kérdező kommentje:
Igen :) Ha nem muszáj nem csapatom magam agyon :D
2013. márc. 25. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!