Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hány wattos melegítő kell 300...

Hány wattos melegítő kell 300 literes akváriumba? Mennyibe kerül egy jobb minőségű? Linkeket is légyszi!

Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 13:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

300W körüli kell, itt keresgélj: [link]

A gyártmány szinte mindegy, mind ugyanazt tudja.

2013. márc. 24. 13:21
 2/16 anonim ***** válasza:

A jager elég elismert fűtőket csinál. Pl

[link]

De lehet, hogy vennék egy ilyet:

[link]

2013. márc. 24. 13:24
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Melyik szerintetek a jobb? A Jager vagy az AquaEl?
2013. márc. 24. 19:22
 4/16 anonim ***** válasza:

Mint szerkezet egyik sem bonyolult, ugyanaz az elv, és ezeket általában mind jól rakják össze.

De tény, hogy a jager egy jó márka, fűtők terén pedig a legjobb, felső kategóriás cuccokat csinál.

Az aquael meg 10 évvel ezelőtt volt egy középkategóriás márka, (amúgy lengyel, a jager német) az utóbbi években viszont úgy leadta néhány termékében a minőséget, hogy a kínai gagyik is felveszik vele a versenyt.

2013. márc. 24. 19:27
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor a Jager mellett döntök.
2013. márc. 24. 19:31
 6/16 YourDestiny ***** válasza:
Fűtőből teljesen mindegy, hogy Jager vagy Aquael. A Jager név, ezért méregdrága. Nekem anno évekig voltak Aquael fűtőim, ma is az van, 4 éves lesz. Eddigiek alapján nekem ez fűtőnek elég. Amúgy 300 Watt körül nézelődj (1W/liter bruttó térfogatra).
2013. márc. 24. 19:49
 7/16 A kérdező kommentje:
Amúgy néztem, hogy a Jager egy ezressel olcsóbb, mint az AquaEl ugyanabban a méretben. Amúgy énis szeretem az AquaEl-t. Itthon 3 is van belőle. Amit viszont nem szeretek az a BluClima (név mi? :D). Jól néz ki meg jól is működik, csak a műanyag jön le róla, ami nem teszi a legszebbé 1 év után.
2013. márc. 24. 20:10
 8/16 YourDestiny ***** válasza:

Olcsóbb az Eheim, mint az Aquael? Hát az valami nagyon érdekes bolt lehet, ahová betévedtél. Vagy a 300 Wattosban ilyen érdekes a helyzet? :)

Amúgy lényegében mindegy, milyen fűtőt veszel. Egy a lényeg, ne legyen ultrakínai.

2013. márc. 24. 21:15
 9/16 A kérdező kommentje:
A Jager az olcsóbb. Nézd meg a fenti linkeket. Egy ezressel olcsóbb.
2013. márc. 24. 21:20
 10/16 YourDestiny ***** válasza:

Az a helyzet, hogy az egy hydor.

[link]

2013. márc. 24. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!