Baj van a fátyolfarkú aranyhalammal?
Szegény halacska már vagy két hete olyan, mint egy lufi. A pikkelyek már nem simulnak a testére, hanem inkább égnek állnak. Teljesen eltorzult a teste, de amúgy eszik, úszik stb. Többen is vannak az akváriumban, lehet, hogy szülni fog? Vagy beteg? De akkor már meghalt volna.
Ha valaki tud, akkor kérem adjon tanácsot, hogy mi lehet a baj.
Ezek a halak elevenszülők, vagy sem?
köszönöm
köszönöm szépen a segítséget
Az az érdekes a halamnál, hogy már kb. három hete így van, és jól érzi magát, eszik, úszik stb.
Szerinted lehet, hogy mégis csak szaporodni fog?
Sajnos a képek sem sokat segítettek, amiket találtam, mert az én halam máshogy néz ki, és így nem látom a betegség tüneteit.
Amúgy nagy akváriumom van, és csak öt aranyhal van benne. Tök jól érzik magukat.
Sajnos ezt az egyet nem tudom elkülöníteni. Ha fertőző lenne, akkor már többi is elkapta volna, ugye?
Köszönöm a segítséget, de a halacskám tegnap meghalt. Valószínű, hogy az volt a baj, amit írtatok.
Remélem a többi nem kapta el.
Mielőtt meghalt elkülönítettem, remélem nem volt késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!